Invatatorii si profesorii au cel mai mare impact asupra fiecarui copil, alaturi de parinti. Acestia servesc atat ca modele, mentori, cat si ca surse de inspiratie.

Aspire for Teachers considera ca schimbarea durabila a sistemului educational din Romania poate fi realizata numai prin dezvoltarea de profesori puternici, calificati si motivati. Profesori care actioneaza ca lideri nu numai in salile de clasa, ci si in comunitatea lor; care aduc nu numai continut, ci si motivatie, entuziasm si inspiratie pentru elevii si colegii lor; care lucreaza pentru a face elevii sa gandeasca creativ si sa-si extinda orizonturile; care conecteaza, impartasesc cunostintele si lucreaza impreuna cu colegii lor pentru a continua sa invete si sa se dezvolte singuri.

De aceea, Aspire for Teachers se angajeaza sa-si atinga Viziunea de a pune un profesor excelent in fata fiecarui copil din Romania.

Acest lucru se va realiza prin implementarea Misiunii noastre de a dezvolta cel mai bun program de pregatire a invatatorilor si profesorilor din Romania.

Programul va contine o curricula complexa ce va aborda atat practici pedagogice inovatoare, cat si abilitati soft precum leadership, comunicare sau vorbire in public, printre multe altele.