alexandra_copos-1024x1024.png
ruxandra-manea-e1482574570826.jpg
Andreea Petrache_Know-How.jpg
 

Alexandra Copos de Prada

Alexandra este fondator Aspire si Aspire for Teachers, fiind pasionata de reforma educationala si lucrand in prealabil in New York la Departamentul de Educatie unde a condus cel mai extins program de dezvoltare de directori de scoli. Alexandra este CEO Ana Pan, cel mai apreciat lant de brutarii cafenele din Bucuresti, Fondator Moonstar Ventures, o companie care reinventeaza trainingul pentru corporatii in Londra si fost CEO Ana Hotels, cea mai mare firma hoteliera din România. Alexandra a absolvit Princeton University cu un B.A. în Economie si Economie Politica, Harvard University cu un M.P.A. si The Wharton School, University of Pennsylvania cu un M.B.A.

 

 

Ruxandra Manea

Ruxandra este vicepresedinte al Aspire si printre fondatorii Aspire for Teachers. In prezent lucreaza la Google Romania si preda clasa de afaceri in coreeana la Universitatea din Bucuresti. Ruxandra detine o diploma Magna cum Laude in Stiinte Politice si Administrarea Afacerilor de la Universitatea Ewha Womens din Coreea de Sud. Vorbeste fluent limba coreeana, este pasionata de educatie si ii place sa picteze.

 

 

 Ana-Maria Tonita

Ana, fondator Aspire for Teachers, este absolventa a Aspire Professional 2015 si este Co-lead al echipei de Know How.  Ana are o vasta experienta in managementul proiectelor, atat intr-un mediu corporativ, cat si intr-un mediu organizat de ONG-uri. Recent, s-a intors din Malaezia, unde a fost implicata intr-un proiect axat pe educatie si lucreaza in prezent ca director de dezvoltare intr-un start-up din Berlin, in domeniul mobilitatii urbane. 

Membrii echipei de Know How: Ana-Maria Tonita, Andreea Petrache, Marius Lobaza, Claudia Badiu, Raluca Voina, Irina Constantinescu, Rodica Gavris-Pascu, Dorina Lobont, Georgiana Nenciu

Andreea Petrache

Andreea este co-lider al echipei de Know-How. In prezent studiaza politica la King's College din Londra si spera sa se specializeze ca avocat in cativa ani. Andreea este pasionata de dans si de voluntariat, asa ca a predat la Romania's Leadership Summer Academy. De asemenea, si-a infiintat propriul club de pregatire, unde ajuta copiii sa-si imbunatateasca abilitatile de limbi straine.

 

28000630_10204264440849251_1366426503_n.jpg

Teodora Nitu

Teodora, este absolventa Aspire Professional 2016 si liderul Echipei de Imagine. A absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice la SNSPA din Bucuresti si are peste 10 ani de experienta in Marketing si Relatii Publice in diverse companii, cum ar fi Revista Finante&Afaceri, Aviatiei Wellness Center si Ana Pan in prezent.

Membrii echipei de Imagine: Teodora Nitu, Anca Morar, Simona Veres, Cornelia Melcu, Adriana Noxi Rotaru

 Laura Niculescu

Laura este co-lider al echipei Community Engagement, cu specializare in Onboarding, Sales, Customer Service si Comunicare. Din 2009 sustine workshopuri si programe de coaching echipelor din retail, telecom si banking. A realizat si dezvoltat strategii eficiente si proiecte sustinute de o nemasurata pasiune pentru comunicare si invatare continua. Astfel, scopul principal al ei este sa incurajeze liderii si organizatiile sa inspire oamenii si sa promoveze lucrul in echipa. Crede intr-o lume in care oamenii pleaca acasa in fiecare zi inspirati de munca lor.

Echipa Community Engagement este formata din: Laura Niculescu, Alexandra Sucioaia, Nick Munteanu, Tatiana Nirnu, Adriana Lefter, Crina Iancu, Mihaela Pavel, Carmina Vakulovski, Anca Bodnarescu

 

Alexandra Sucioaia

Alexandra este Co-lider al echipei Community Engagement, cu peste 10 ani de experienta in lucrul cu oamenii: recrutare, onboarding, customer care, mentorat, consultanta, comunicare, facilitare, training - invatare si dezvoltare (L&D). Este pasionata de psihologie, dezvoltare personala, cunoastere de sine, certificata NLP (practitioner si master), analiza tranzactionala si alte metode de dezvoltare precum tehnici si cursuri intensive de teatru. Viziunea ei asupra evolutiei societatii se bazeaza pe investirea in educatie si interesul social, de asta, pe langa Aspire for Teachers, se implica voluntar in proiecte ce vizeaza mentorarea elevelor de liceu din medii defavorizate si persoane cu dizabilitati.


Te asteptam!

Te asteptam!

VREI SA FACI O SCHIMBARE IN EDUCATIA DIN ROMANIA?

VINO IN ASPIRE FOR TEACHERS!

Avem 2 pozitii exceptionale disponibile. Te asteptam sa aplici:

Director Executiv

Specialist Marketing