Aflata la a doua editie, Academia Aspire 2017 s-a desfasurat intre 27 august si 1 septembrie. Am selectat 45 de invatatori si profesori vizionari care s-au intalnit la Poiana Brasov cu experti din mediul educational romanesc si international/american. Temele abordate au fost relevante si de impact.
— Echipa Aspire for Teachers

”Oportunitate!”

Aspire reprezinta o oportunitate de a-mi pune
in practica planurile si ideile, dar si ocazia de a auzi
ce se mai intampla in jur, ce alte demersuri pedagogice
sunt implementate de colegii cu experienta.

 Tatiana Hirnu, profesor limba engleza la Scoala
Gimnaziala „Mihai Viteazul” din Craiova

“O initiativa vizionara”

Aspire for Teachers este o initiativa vizionara. Am simtit ca principiile inglobate in acest demers minunat vor deveni repere pentru noi, cei care am participat la AfT 2016. AfT inseamna, pentru mine, locul unde incepe schimbarea in educatie prin intermediul nostru, profesorii Aspire, cu ajutorul trainerilor de talie internationala. Am beneficiat de un program de coaching personal si profesional la cel mai inalt nivel, cadrul fiind unul de exceptie. Prieteniile ce s-au legat in timpul acestor zile minunate vor continua prin dezvoltarea proiectelor de colaborare si schimburi de experienta. Aspire face diferenta! 

— Ababei Ana Elena, profesoara de limba engleza la clasele I-VIII in Moinesti, judetul Bacau)

 

“DA, PUTEM!”

Profesionalism, calitate, respect si nu in ultimul rand valori. Pe toate acestea le-am gasit inglobate de minunata echipa Aspire in cursurile inovatoare pentru noi, cei 43 de profesori pasionati de meseria lor. Experientele noastre didactice reprezinta si ele lectii de o deosebita valoare. Modul de organizare impecabil, speakerii care ne-au transmis intr-un mod fascinant informatii si energie, colegii pasionati de meserie, imi sustin crezul ca DA, PUTEM! Putem schimba fata actuala a invatamantului! Putem fi promotorii invatamantului de calitate bazat pe valori!

— Catalin-Daniel Carausu, profesor de matematica la clasele V-VIII in Negresti, judetul Vaslui

 

”Este un program care creste prin el insusi”

Am intalnIt oameni minunati atat in randul organizatorilor dar si in echipa de profesori cu care am lucrat impreuna timp de o saptamana.

— Irina Constantinescu, director Eco Scoala Gimnaziala ,,Matei Gr. Vladeanu ”Candesti-Vale, Dambovita


Aspire for Teachers este o initiativa Aspire Academy, program care isi propune sa descopere, dezvolte si  conecteze tineri lideri din regiune, oferindu-le programe predate de profesori de la Harvard, Stanford si alte  universitati de renume din America, combinate cu workshop-uri tinute de cei mai de succes manageri si antreprenori locali. Proiectul a luat nastere in 2010 si aduna in comunitate peste 500 de alumni in peste 30 de tari. 

— Echipa Aspire for Teachers


“Acel ceva care face diferenta intre pedagog si Pedagog”

Aceasta experienta Aspire este si va fi o clipa suspendata, la care ma voi raporta intotdeauna ca la o experienta cu fond, cu substrat sau acel ceva care face diferenta intre pedagog si Pedagog. Ma bucur ca am cunoscut echipa Aspire si am luat contact cu spiritul liber emanat de colegi, inspre adevarata cunoastere.

— Maria Racu

“E o experienta unica”

Suntem deja o echipa formata si orizonturile se deschid de la o sesiune la alta. As vrea sa duc mai departe spiritul de echipa si sa invat cum sa interactionez mai bine cu elevii 1-la- 1.

— Stefan Apavaloaei, Jud Suceava