Evenimentul cu târg de fapte bune Aspire Teachers

Luni, 9 decembrie, de la ora 19.00, ne-am adunat echipa, sponsorii și partenerii într-un spațiu relaxat, la Dialogue-Social Bar în București, cu muzică, bufet și surprize din partea comunității Aspire Teachers. Am sărbătorit împreună rezultatele de anul acesta și am susținut primele comunități de practică Aspire Teachers conduse de profesori-lideri.

O parte din echipa Aspire Teachers la targul cu fapte bune
Bradut de la Angelina Rivera-Rocabado - Rm Sarat

Participanții au oferit daruri de sărbători alegând unul din produsele create de elevi împreună cu profesorii din comunitate și produse de designer - pictori, creatori de modă și bijuterii, precum Malvina Cservenschi, Silvia Strouk, Venera Arapu, Carmen Roată, Laura Vărgălui, Atelier Merci, Daniel Bălănescu, Nicolae Blei, Mihai Tănăsescu, Catinca Mihai (88 goods, Nod în gât), Cristiana Copos și Adriana Hadri. Ei și-au donat creațiile pentru a susține o educație care transformă vieți, prin comunitățile educaționale Aspire Teachers conduse de profesori-lideri.

Brăduții decorativi creați de profesori împreună cu elevii lor au spus poveștile școlilor fiecăruia: Profesoara Angelina Rivera-Rocabado împreună cu elevii clasei a VI-a au lucrat împreună la un brăduț care să reprezinte Școala Gimnazială Gheorghe Vernescu: "Verdele este culoarea școlii noastre, precum și culoarea Aspire, ia este piesa vestimentară preferată, iar luminițele reprezintă fiecare câte o strălucire pe care o putem găsi în FIECARE dintre elevii noștri." 

Braduti Nick Munteanu (Buhusi) si Virginia Stroe (Rm Sarat)

Virginia Stroe și elevii clasei a V-a de la aceeași școală au ales o ramă a unui tablou vechi de zeci de ani pe care au refolosit-o. Așa au creat împreună "Brăduțul dorințelor" -un talisman ce conține aspirațiile elevilor de anul acesta.

Nick Munteanu împreună cu clasa la care este diriginte, de la Școala Mihai Eminescu din Buhuși, a creat un brăduț inedit, făcut din bucăți de lemn pe care oamenii le au la curte. Lemnul înseamnă viață, viitor, continuitate. Au ales alb și verde, culorile Aspire Teachers, pentru că albul reprezintă inocență, puritate și începutul unui nou drum, iar verdele înseamnă viață, tinerețe și veșnicie. Au adunat în el tot ce este mai frumos: muncă în echipă, implicare, respect, bucurii și satisfacția lucrului bine făcut.

Produsele au fost licitate silențios de parteneri generoși de la MP Băneasa, 5 to go, MullenLowe, Autonom, Bookster, de prieteni și susținători individuali. 

Am strâns peste 3000 de euro, pe care îi vom investi în hub-urile pilot Aspire Teachers ce vor aduna profesori motivați din Dâmbovița și Bacău care să transforme comunitățile educaționale locale, prin programe de formare continuă de calitate și opționale care pregătesc elevii pentru viitor, de la cele mai mici vârste.

Mulțumim tuturor voluntarilor și susținătorilor care au încredere în noi!